Сайтът е проектиран от Рекламна къща "Дизарт"
СТАИ ЗА ГОСТИ В ТРЯВНА
Запазената възрожденска архитектура и културното наследство на града ще направят Вашата почивка незабравима! А чистият планински въздух и красивите гледки от склоновете на планината ще ви откъснат от забързаното ежедневие на големия град.
СТАИ ЗА ПОЧИВКА В ТРЯВНА
Трявна е съхранява възрожденската архитектура и духа на предците ни. Можете да посетите редица галерии и музеи, като: Музей Райковата къща, Музей на резбарското и зографско изкуство, Даскаловата къща, Музей Тревненска иконописна школа и мн. др.
СТАИ ЗА ПОЧИВКА - ДРУМЕВИ
Трявна е малък и китен град, който съхранява наследството на тревненските възрожденски майстори. Предлага много възможности за туризъм и забавления за вашата лятна и зимна почивка.
ПОЧИВКА В СТАИ ЗА ГОСТИ - ДРУМЕВИ
Регионът на Тревненската планина изобилства от горски масиви, уникални растителни и животински видове, исторически паметници със световно значение. Тук могат да бъдат наблюдавани невероятни пейзажи, скални феномени, красиви водопади.
Къща "Друмеви"
Вътрешен двор с барбекю
Вътрешен двор с барбекю
Вътрешен двор с барбекю
Вътрешен двор с барбекю
Вътрешен двор с барбекю
Вътрешен двор с барбекю
Северна спалня на втори етаж
Северна спалня на втори етаж
Южна спалня на втори етаж
Самостоятелна стая с две отделни легла
Самостоятелна стая с две отделни легла
Самостоятелна стая с две отделни легла на първи етаж
Самостоятелна баня на първи етаж
Самостоятелна баня на втори етаж
Самостоятелна стая на втори етаж
Резервирайте своята почивка
Насладете се на чистия планински въздух, тишина и спокойствие на град Трявна! Свържете се с нас на тел.: +359 887 016 696
Самостоятелни стаи "ДРУМЕВИ"
При нас можете да си починете пълноценно, сред тишина и кристално чист въздух. Ако обичате домашния уют при нас ще откриете оборудвана кухня с всичко необходимо за да си приготвяте сами храната (през лято, есен и пролет), а тези които предпочитат “активната” почивка, могат да разчитат на превъзходна кухня и богат избор от напитки в механа "Друмеви".
Тонка и Димитър Друмеви
Тонка и Димитър Друмеви собственици
За нас ще бъде удоволствие да бъдем ваши домакини!